!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 100 terrasses de Barcelona - Albert Arnaus

dimarts, 26 de juliol del 2011

100 terrasses de Barcelona - Albert Arnaus

100 terrasses de Barcelona
Albert Arnaus
Editorial: Cossetánia Edicions
Juny de 2011
Nº de pàginas: 166 pp.
I.S.B.N.: 978-84-9791-894-7


Ara que arriba l’ estiu, encara que darrerament el temps sigui mes de tardor , toca sortir a gaudir de la ciutat. Per fer-ho aquesta ciutat emprenyada ens ofereix infinitat de propostes, des de les platges, fins a la muntanya, passant per els museus, els monuments, la gastronomia, o la cultura, com concerts, teatre o cinema. Sovint quan arriba el moment de sortir no sabem ben be on anar o que fer. Doncs si el que volem es gaudir de las terrasses que ens ofereix la ciutat aquí tenim un llibre que ens ajudarà i molt a l’hora d’escollir on passar el nostre temps d’esbarjo.
Aquí tenim 100 terrasses, diferenciades en un primer moment per ‘Mar’, ‘Muntanya’, ‘Ciutat Vella’, ‘Ciutat Nova’ etc.. i després per entre d’altres, las que tenen vistes, les que tenen historia, les tranquil·les, les cèntriques, les que tenen glamour, les que ofereixen Wi-Fi (ja sigui pel portàtil o pel telèfon mòbil d’ ultima generació) o fins i tot i ara que estem en temps de crisis, les que ofereixen dinar per 10 euros.
                Aquí tenim tota l’ informació per poder arribar-hi, el preus mitjos del cafè, la  cervesa i/o la seva especialitat. Tenen cabuda des de les exclusives, com podria ser les terrasses del ‘Gran Hotel La Florida’ a la muntanya del ‘Tibidabo’, on un cafè costa 5 euros, fins a la terrassa del bar ‘Kasparo’ al bell mig del ‘Raval’, on un cafè surt per 1.30 euros, un 200 % menys econòmic que a dalt de tot de la muntanya.
                Vull destacar la terrassa del Cafè d’estiu del ‘Museu Marés’, un  petit oasis al rovell del ou de Barcelona, molt a prop de la Catedral, un lloc on es pot estat tranquil·lament apartat del bullici exterior ple d’ estrangers i gaudir d’un moment de pau, tant interior com exterior. També vull fer un altre recomanació, encara que no aparegui en el llibre, segurament un segon volum aparegui l’any vinent, i no es mes que la terrassa del bar del ‘Museu tèxtil de Barcelona’, al carrer ‘Moncada’, molt semblant a la del ‘Museu Marés’. Si qualsevol dia em perdo per Barcelona, em podeu buscar en  algun d’aquests llocs, intentant trobar pau i harmonia.
                En definitiva, si aquest any tampoc marxeu de vacances per culpa de la terrible crisi que esta enfonsant el mon, un bon remei per oblidar tots aquest malts de cap es sortir a fer un cafè o una cervesa ben freda, i aquí teniu una bona guia que us pot fer de company en les vostres sortides. No comprem guies de viatges per anar de vacances a Roma, Londres, Berlin, Madrid o fins i tot el Japó? Doncs no resultarà estrany fer-ho per estar a Barcelona i gaudir de les seves terrasses.

SALVA G.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular