!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Políticament incorrecte' El Teatre Condal rescata un dels vodevils més brillants

dijous, 26 de gener del 2012

'Políticament incorrecte' El Teatre Condal rescata un dels vodevils més brillants


Ens trobem en un hotel de luxe: un ministre de dretes (Pep Ferrer) i una diputada socialista (Noèlia Pérez) estan a punt de tenir un affaire però de seguida les coses es torcen i un intrús (Pere Ventura) no els deixa dur a terme els seus plans. Aquest moment que inicia la obra ja el podem titllar de políticament incorrecte, que és justament el títol que dona nom a aquesta comèdia britànica. Al llarg del vodevil van apareixent més personatges a l’escenari que no fan més que complicar les coses, fins arribar a crear un ambient confús i disbaratat on cada cop la situació és més difícil de sostenir. Pertorbat per la inesperada presència d’un estrany a la seva habitació, el ministre recorre al seu secretari (Lluís Villanueva), un bon home que finalment accedeix a ajudar-lo desconeixent tots els embolics en els que es veurà involucrat. A l’escenari es sumen el marit de la diputada (Pep Miràs), la dona del ministre (Eli Iranzo), una cambrera de l’hotel (Montse Puga), el director de l’hotel (Josep Maria Gimeno) i la infermera que es fa càrrec de la mare del secretari del ministre (Marta Vila). Tots ells conformen un repartiment estel•lar amb el que Paco Mir novament ha encertat. 

Fa quinze anys el teatre ja va estrenar aquesta obra sota la direcció i adaptació de l’integrant del Tricicle i ara la recupera assegurant-se un cop més l’èxit que al seu dia ja va obtenir. ‘Políticament incorrecte’ conté tots els ingredients essencials per omplir les butaques del Condal: polítics mentiders (és que n’hi ha algun d’honrat?), parelles infidels, homes fets i drets que encara depenen de la seva mare, cambreres que s’aprofiten dels adinerats, directors d’hotel indignats... Aquesta és una gran comèdia que de ben segur us farà riure sense parar, plena de gags que prometen situacions compromeses i solucions... dons això, políticament incorrectes.

Laura Mas




FITXA ARTÍSTICA
Títol: Políticament incorrecte
Teatre Condal
De l’11 de gener al 26 de febrer de 2012
Direcció: Paco Mir
Repartiment:
Pep Ferrer (Robert Massip)
Josep Maria Gimeno (Director)
Montse Puga (Cambrera)
Noelia Pérez (Anna Mercader)
Pere Ventura (Marc Bonilla)
Lluís Villanueva (Eduard Feliu)
Pep Miràs (Pau Figueres)
Eli Iranzo (Núria Massip)
Marta Vila (Lola Soler)
Escenografia: Paula Bosch
Vestuari: Leo Quintana
Il•luminació: Lluís Martí
Producció: Vania Produccions i Gay Mercader

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular