!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Anem de casament amb 'Campanades de Boda’ de La Cubana

dimarts, 20 de març del 2012

Anem de casament amb 'Campanades de Boda’ de La Cubana


Violeta es casa perquè la seva mare i la seva tieta propietàries de Flors Rius, establiment que ha triomfat gràcies a estar obert les 24 hores del dia, li han demanat de tot cor, tot i que ella no es partidària del matrimoni. El problema es que el nuvi es un home de nacionalitat india que ha conegut a Barcelona i que es allà per poder-lo celebrar amb la seva família, pel que la cerimònia es farà per poders i per videoconferència.

L’espectacle te dos parts: a la primera podem veure com si fos un vodevil, la preparació de l’esdeveniment des de 6 hores abans, fins a gairebé l’hora del acte; i al segon el casament en temps real, de forma interactiva amb l’espectador, el qual rep un munt de sorpreses per tots costats del teatre.

La primera part es una funció teatral en tipus comèdia de tota mena de personatges que entre i surten d’un escenari que recrea el menjador de la casa de la núvia, a on les germanes Rius, Hortènsia i Margarita, ultimen amb ma dreta els preparatius de la celebraci, i la segona es el moment del casament, a on els actors en una pantalla de cinema interactuen perfectament sincronitzat amb els companys de l’escenari. Tot junt cuinat amb la fórmula de ritme elevat  de La Cubana, que tant bon resultat els ha donat des de els seus primers espectacles allà per principi dels anys 80.

El resultat de tot això es una obra de teatre en que el ritme no decau en cap moment, tot i les seves mes de dues hores de duració sense descans, a on les diferents formes de ser  de cada personatge amb acudits adients a cadascú, i cançons molt engrescadores, fan una varietat global en que qualsevol tipus d’espectador es pot sentir còmode. La pel·lícula que es projecta a la pantalla del teatre en el moment del casament a la India es divertidíssima, pel fet de ser plena de festa i d'acudits que fan riure continuament. Ens troben davant un espectacle de comèdia  amb moltes sorpreses, en la línia de lo millor del grup de teatre dirigit per Jordi Milán, amb la seva mestria i talent de sempre.

Xavier Borrell

Director: 

Jordi Millan
Actors:  
Mont Plans, Jaume Baucis, Xavi Tena, Toni Torres, Annabel Totusaus, Maria Garrido, Meritxell Duró, Bernat Cot, Babeth Ripoll, Montse Amat, Oriol Burés i Jordi Milán


Al teatre Tívoli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular