!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'CREMATS' al TEATRE APOLO

dimecres, 4 de febrer del 2015

'CREMATS' al TEATRE APOLO


En un teatre Apolo, ja impressionant per si mateix, ple de gom a gom, ahir es va estrenar Cremats, una esbojarrada comèdia que encantarà, de ben segur, a tots els públics.

En un immens escenari amb una decoració molt escurada, la vida de quatre personatges es mou en la corda fluixa de la realitat. Moguts per llurs misèries i pecats, tots quatre intentaran treure el major profit del que es queda, lluitant desesperadament per aconseguir no enfonsar-se. Quatre personatges ficats en una trama molt enrevessada i que, a mesura de avança l’obra, es troben cada cop més units i més lligats.

Una sorprenent comèdia on les misèries dels personatges, les alegries, les virtuts i els defectes esdevenen gags còmics que exploten amb les rialles del públic, que gaudeix en tot moment, tant del text, com de la meravellosa interpretació dels actors.

Un treball esplèndid dels actors, tots quatre, que fan un gran exercici d’interpretació, tenint en compte les situacions tan divertides i el ritme dels textos. L’obra té una durada d’una hora i mitja i els diàlegs no tenen fre en cap moment. Les rialles del públic esdevenen constants durant tota l’obra. Realment estem davant una magnifica interpretació dels actors que fan que el públic gaudeixi durant tota l’estona que dura la comèdia.

Molt divertida i sorprenent, ja sobta i agrada, des d’un bon començament, el fet que l’obra sigui bilingüe, de fet, molt ben portada la manera en que es barregen els dos idiomes, català-castellà, i la fluïdesa en que les converses transcorren en tot moment.

Realment, molt divertit i esbojarrat el text de l’obra, que ens situa en una comèdia de rialles continuades que fan que el públic embogeixi a mida que avança l’obra.

Rosa Mingorance

CREMATS
TEATRE APOLO
Director: Roger Penya
Intèrprets: Tilda Espluga, Guillermo Toledo, Maife Gil, Isaac Alcayde

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular