!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Els confins i la tenebra' (STELLA SIGNATA VOL. 1) - Ricard EFA

dilluns, 16 de setembre del 2024

'Els confins i la tenebra' (STELLA SIGNATA VOL. 1) - Ricard EFA

L'autor molt conegut en el món del còmic, un espai que conrea des de fa més de vint anys, amb obra traduïda a més de 10 països i nominat als Eisner Awards per Monet, nòmada de la llum, ara ens presenta Els confins i la tenebra on inicia la sèrie anomenada Stella Signata que constarà de sis episodis. 

En aquest primer episodi ens assabentem que després de dos mil anys de pau als Confins, una pau mantinguda per la Flota, l'exèrcit que dona la confiança als habitants del, dels quals ningú ha sortit i ara sembla que algú vol trencar aquesta pau, encara que no sabem amb propòsits. 

A l'inici de la novel·la veiem com la cadet Baran Aion és acusada sense proves de la mort de la seva millor amiga, primer es veu obligada a deixar la Flota, després es veurà ella mateixa víctima d'una persecució que la portarà a desplaçar-se amb diferents naus espacials per les diferents colònies i estacions que conformen l'espai dels Confins. D'aquesta manera anirem coneixent les diferents forces que interactuen en els Confins, les seves intrigues. 

La Pau, l'Ordre, els Pactes del Consens, els Confins i la Tenebra tot sembla capgirar-se. Tot són preguntes que a mesura que avança la novel·la es van fent més intrigants. Realment la cadete Baran Aion és un perill pels Cofins o és un perill inventat per distreure als seus habitants dels veritables objectius d'aquesta sublevació militar? 

Segur que la lectura d'aquest llibre agradarà i interessarà a parts iguals a tots els amants del gènere anomenat space opera perquè si bé tots hem vist pel·lícules i sèries d'aquesta temàtica son menys els lectors per ser més minses les aportacions al món literari.

Bona lectura.

Eugénia Ros


Els confins i la tenebra 
(STELLA SIGNATA VOL. 1) 
Ricard EFA
Editorial: Mai Més
ISBN: 9788410254053
Idioma: Catalán
Número de páginas: 288
Año de edición: 2024



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular