!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Avançament Cubelles Noir 2019

dimarts, 28 de maig del 2019

Avançament Cubelles Noir 2019


A menys de tres mesos de la celebració del IV Festival de Novel·la negra del Garraf Cubelles Noir, us avancem notícies de l’esdeveniment:
Com ja ve sent costum, la quarta edició del nostre festival es durà a terme el tercer cap de setmana d’agost, del 22 al 25. Entre els temes a parlar tindrem el desembarcament de Normandia, aprofitant l’efemèride dels seus 75 anys amb especialistes com en Pere Cardona que ens explicarà el que ningú no ha fet fins ara. En referència a coses de Cubelles, parlarem de la història de l’Aliança i dels Safarejos amb especialistes locals. No faltaran els afers literaris, ànima del nostre esdeveniment, per això volem parlar amb gent com: Jesús Cañadas, Isabel del Río, Daniel Fopiani, Petros Márkaris, Roger Rubio, Paul Pen, Maria Rosa Nogué, Antonia Huertas o Cristina Manresa.
Quina relació hi ha entre el gènere negre i el fantàstic, com son els personatges LGTBI dins el món Noir, l’actualitat de la televisió al seu costat més fosc, què pensen les empresàries del crim o si hem de patir per l’auge de la ultradreta, són alguns dels temes que seran presents en les nostres xerrades.
A més s’entregarà per quarta vegada el premi a la Millor novel·la negra escrita per una dona en català i castellà, i el premi al Personatge històric de gènere negre dotat d’un rellotge gentilesa de Sala joiers, que aquest any ha recaigut en Kostas Jaritos de Petros Márkaris, qui vindrà a recollir el premi en persona.
També un any més el públic familiar podrà gaudir d’una nova Gimcana Detectivesca per esbrinar el culpable d’un robatori de la mà dels amics del Grup de Teatre de Casal de Cultura de Cubelles.
Tenim nou logo amb samarretes ja a la venda i aviat us farem presentació del cartell ambdós dissenyats pel prestigiós dibuixant cubellenc Jou Monsó.
Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular