!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Meteocuriositats' - Tomàs Molina amb il·lustracions d'en Roger Simò

dimarts, 10 de novembre del 2020

'Meteocuriositats' - Tomàs Molina amb il·lustracions d'en Roger Simò


Segur que moltes vegades has mirat al cel i has pensat que el temps està boig...Doncs no! Cada fenomen metereològic té una explicació científica, curiosa i divertida. 

Amb el nou llibre d' en Tomàs Molina (Barcelona, 1963) titulat Meteo curiositats, podràs descobrir-les totes i convertirte en un meteoròleg expert.

Meteo curiositats trobaràs resposta directa, clara i amb la seva corresponent explicació dels fenòmens metereològics mes comunes al planeta: boira, trons, llamps, núvols, pluja, tempestes, vents i fins i tot l' arc de Sant Martí.

El llibre es completa amb la Guia del meteoròleg on trobarem resposta a preguntes tan fequents com ara: com puc saber si plourà ? Sense preguntar-li a en Siri; com puc saber si hi haurà tempesta ?; si caurà pedra o nevarà; si un llamp ha caigut a prop o què és l`aiguaneu.

Com si d´un experimentat profesor es tractés, en Molina, l' estimat Molina, dona lliçons a tutiplén de forma divertida i entretinguda, tal com ho fa quan surt per televisió donant el temps.

Meteo curiositats es un llibre pensat per a tothom, tot i que els nens gaudiran mes d' ell que els grans i fins i tot pot ser que algun d' aquests nens quan sigui gran continuï amb la tradició d' en Molina i sigui meteoròleg.

Un llibre ple de curiositats i molt amable del qual gaudirem, però també aprendrem moltes coses relacionades amb el món de la meterologia. 

SALVA G.


Título: Meteocuriositats

Autor: Tomàs Molina amb il·lustracions d'en  Roger Simò

Editorial: Penguin Random House

Edición: 1ª edición, marzo de 2020

Número de páginas: 95 pp.

I.S.B.N. 978-84-17922-88-7


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular