!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Presentació del grup Aut@rs de Cornellà

divendres, 2 de desembre del 2011

Presentació del grup Aut@rs de Cornellà


Aut@rs de Cornellà
         Ahir vàrem presentar a la Biblioteca Central de Cornellà el col·lectiu Aut@rs de Cornellà integrat per persones que han nascut, viuen o treballen al municipi i que comparteixen una mateixa dèria: la literatura. Trobareu novel·listes de llarga trajectòria, autors de contes i de poesia, joves i ja fermes promeses i d’altres que tot just han descobert la passió d’escriure. Vàrem poder comptar amb la presència a la taula de l’alcalde de la ciutat, Antoni Balmon, d’Eva Montiel, directora de la Biblioteca Central, de Xavier Borrell, Griselda Martín i Margarita Espuña, tots tres escriptors, i d’un públic que va emplenar la sala. 
Ara per ara un total de catorze aut@rs s’han unit a aquesta iniciativa que ofereix a la ciutat un seguit de propostes que pretenen impulsar, no només l’hàbit i el gaudi de llegir, també l’escriptura creativa i l’estimació per la ciutat. Esperem que molts altres ho facin en un futur.
El primer projecte, ja força avançat, és un recull de relats que tenen com a escenari Cornellà de Llobregat i que ens proposem publicar per Sant Jordi. Hi ha ciutats literàries per tradició. Tots hem llegit històries que passen a París, Berlín, Nova York o Estocolm, d’altres que discorren a  llocs imaginaris que fan de teló de fons, como ara la fantàstica població de Macondo. Volem demostrar que els carrers i racons  de Cornellà, per a un autor que coneix la seva realitat, poden resultar tan interessants i atractius com els Brooklyn o els de Manhattan.
Us conviden a visitar el nostre blog on podreu plantejar preguntes, fer  propostes o demanar la nostra col·laboració i el nostre ajut. Sereu ben rebuts, esperem que sigui la “casa de tots”. També ens podeu seguir a facebook i a twitter.


http://autorscornella.blogspot.com/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular