dilluns, 19 de desembre de 2011

‘El meu Barça’ – Bojan Krkic


Títol: El meu Barça
Autor: Bojan Krkic
Editorial: Edicions 62
Data de publicació: 1/12/2011
Format: 160 pàgs / 23,00 x 15,00 x 1,10


Bojan Krkic repassa la seva trajectòria com a jugador blaugrana a ‘El meu Barça’, un llibre que ha escrit amb la col·laboració del periodista Ivan San Antonio i que ens desvetlla tota la trajectòria del jove esportista, que actualment juga a la AS Roma. Des de la primera fins la última, totes les pàgines del llibre destil·len l’amor que Bojan sent pel Barça, el que considera que sempre serà el seu club i que porta dins del seu cor.  
Amb pròleg d’Andres Iniesta, el jugador blaugrana manifesta la gran amistat que té amb el nen de Linyola esmentant alguns moments divertits que van compartir junts. Ambdós mantenen una sincera i estreta relació tot i la distància que els separa. Bojan Krkic deixa patent a ‘El meu Barça’ que s’ha endut molts bons records del club, tot i que aquestes vivències escrites també esmenten els moments més amargs que ha passat el jugador al Barça, així com també quines van ser les raons de la seva partida.
El llibre conté un recull fotogràfic de la seva carrera i evolució futbolística, des d’una plana d’un diari de Lleida que ja destacava la seva qualitat futbolística quan era petit, passant per fotografies d’escola i, sobretot, captures de diversos partits que va jugar amb la samarreta blaugrana.
L’eslògan del seu llibre, “Vaig néixer culer i moriré culer”, defineix molt bé els sentiments del jugador pel club. Bojan ha dit que no es tracta d’un llibre crític cap al Barça sinó que expressa el seu amor per aquest club i no perd l’esperança de poder tornar a jugar-hi amb la seva samarreta algun dia, tot i que el seu esperit mai abandonarà els dos colors que du arrelats a la sang.

Laura Mas Jiménez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada