!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'EL NOM' al Teatre Goya Codorniu amb Joel Joan

dimarts, 27 de novembre del 2012

'EL NOM' al Teatre Goya Codorniu amb Joel Joan



El naixement d'un nou membre de la família és, sens dubte, motiu d'alegria. El “conflicte” arriba a l'hora d'escollir el seu nom. Aquest és el punt de partida de la trama de l'obra que es representa al Teatre Goya Codorníu: El Nom.

Jordi Galceran ha versionat el treball de Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière que va tenir molt d'èxit entre el públic francès.

El que sembla ser un sopar familiar i agradable esdevé, poc a poc, el moment ideal per sincerar-se, donar les opinions que tenen de cadascun dels comensals sense cap cesura i desvetllar els secrets més inconfessables.
Tot això, a partir d'una discussió a propòsit del que comporta tenir un nom o un altre.

Els actors: Joel Joan, Lluís Villanueva, Xavi Mira, Sandra Monclús i Mireia Piferrer fan una excel•lent interpretació intercalant moments d'humor, on el públic esclata a riure, i moments de tensió i, fins i tot, d'angoixa que provoquen que l'espectador també en formi part del ventall de sentiments per els que van passant els personatges. Uns personatges amb una personalitat molt definida i entranyable que fa que a mesura que avança la història empatitzis amb ells.

El Nom és una reflexió sobre la importància de la nomenclatura en el moment que serveix d'etiqueta i de quina manera pot condicionar la imatge d'un individu. Una crítica al fet d'intentar escollir noms únics que facin especials a les persones, tot i que el que ens fa ser-ho són els petits detalls, gestos o manies que defineixen la nostra personalitat.

Joel Joan no només forma part del repartiment de l'obra sinó que dirigeix aquesta magnífica tragicomèdia que estarà al Teatre Goya Codorníu fins al 23 de desembre.

Un espectacle ple d'humor, sarcasme i reflexions que farà que t'emocionis i vulguis tornar a veure'l.

Yoli García



AUTORS: Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière
VERSIÓ: Jordi Galceran
DIRECCIÓ: Joel Joan

REPARTIMENT: 
Joel Joan (Vicenç Orteu)
Lluís Villanueva (Claudi Farré)
Xavi Mira (Pere Galí)
Sandra Monclús (Isabel Orteu)
Mireia Piferrer (Anna Janssen)

ESCENOGRAFIA: Joan Sabaté
VESTUARI: Míriam Compte
IL·LUMINACIÓ: Txema Orriols
SO: Damien Bazin
CARACTERITZACIÓ: Toni Santos

PRODUCCIÓ: Focus

Teatre Goya Codorniu fins al 6 de Gener


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular