!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Catmasutra avançat' - Maite Roldán

dissabte, 2 de març del 2013

'Catmasutra avançat' - Maite Roldán



Sens dubte el sexe per força te que ser divertit. Amb ell tenim que passar una bona estona. Fins i tot hauria de fer riure.

                Amb el segon volum de Catmasutra tindrem això i més.

                Desprès del èxit assolit amb el primer llibre “Catmasutra, el sexe clar i català”, i amb els temps que corren, políticament parlant, era quasi necessari una segona part.  Volem fer-ho tot de la manera més catalana possible, fins i tot el sexe.

                Amb aquesta mena de Kamasutra a la catalana podrem arribar a ser més independents, i fins i tot poder decidir per nosaltres mateixos el que fer en qüestions sexuals. Que ja ens va bé.

                El llibre comença amb les cinc APM més freqüents, allò que tothom voldria preguntar sobre el sexe però mai s’atreviria a preguntar.

                Desprès uns versos que van inspirar el llibre a l’ autora, d’ artistes tant diversos com poden ser Josep Pla, Maria Mercè Marçal, J.V. Foix, els musics Joan Manuel Serrat, Pere Tapias o Raimon, o Carme Ruscalleda.

                Aquí aprendrem a fer “més postures i millors floritures”  com per exemple: “fer un Pep”, “fer la gavina voladora”, “fer el timbaler del Bruc”, “fer un capipota”, “fer uns afers exteriors” o un “Guifré el Pilós” sens dubte el preferit de la meva dona, per raons obvies.

                Amb el fred que esta patint el nostre país, es un bon moment per ficar-se sota els llençols calentets, mira com neva per la finestra, suar una mica i practicar tot el sexe que podem. Ja ho diuen: el sexe es vida.

                Les reaccions de personatges de la política i la cultura no s’han fet esperar. Destacarem la de les tres bessones: “després de llegir-lo, tenim ganes d’ acorralar el Teo”, la den Christian Grey: “ el llibre que va inspirar tot el que sóc”  o la den Sánchez Piñol: “Imprescindible per sortir invictus del llit”.

                Divertit, entretingut, amb molt de seny però amb més rauxa, didàctic (el saber no ocupa lloc)  i sobre tot molt nostrat.

                Imprescindible llegir-lo abans del 2014, per estat preparats i que no ens agafin amb el pixums al ventre, però sobre tot, practicar molt sexe, si pot ser a les 17:14 de cada dia, millor.

SALVA G.


Títol: Catmasutra avançat
Autora: Maite Roldán
Editorial: Angle Editorial
Nombre de pàgines: 144
Edició: 1ª edició febrer de 2013
I.S.B.N 978-84-15695-16-5


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular