!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Cop de Rock' arriba amb força

dilluns, 19 de setembre del 2011

'Cop de Rock' arriba amb força




Torna el Rock Català de la ma de Dagoll Dagom per la porta gran al Teatre Victoria (Si es que mai havia marxat) Mitjançant la historia de la Lluna i el Rock els protagonistes d’un musical amb les millors cançons d’aquella època. Al 1992 un grup de noies de les terres de l’Ebre van a la Costa Brava a passar les vacances i coneixen els integrants d’un grup musical anomenat Cop de Rock, poc conegut, dels que s’enamoraran. Per culpa d’això el grup tindrà problemes per tirar endavant, atès que una sèrie de circumstancies faran que les seves cançons es facin conegudes i tornin a retrobar-se per despertar l’esperit perdut 14 anys després.
            Els que vam viure de primera ma aquells anys tan fantàstics en que els grups catalans copaven totes les llistes d’èxits de Catalunya, tot i ser fans, potser som els que millor podem fer la critica d’aquest espectacle perquè sabem l’esperit que hi ha darrera de cada cançó, però també som els que millor agraïm la gran sensacional tasca feta per Dagoll Dagom i els germans Ten, en no haver traït el nostre esperit. El ritme de l’espectacle es meravellós, sobretot en la primera part, molt del qual es responsable l’extraordinari decorat giratori i uns rocs que pugen i baixen amb múltiples funcions i de l'equip de ball superentregat. Els actors canten i interpreten de meravella en tota la estona, però sobre tot en l’apartat tràgic de la funció, a on la fusió de cançons tristes i d’una ambientació justa fan sentir en molts moments un nus a la gola .
            Cal destacar la interpretació del famós cantant dels 70 Llorenç Santamaria, es nota que te un caràcter semblant al del seu personatge, ja que es troba agust en tot moment i que te molts escenaris recorreguts, doncs canta amb una facilitat increïble. Així com dels protagonistes Roger Berruezo i Maria Castillo els quals ens transmeten màgia en les seves cançons.
            L’única cosa negativa es que no s’hagin pogut incloure cançons de Sangtraït, tot i que es normal que tot el mon no estigui d’acord en nedar en la mateixa direcció.

Fitxa artística
Direcció i producció musical: Toni i Xasqui Ten (Ten Productions) 
Direcció i guió: Joan Lluís Bozzo (Dagoll Dagom) 
Direcció coreogràfica: Cristina Allande (Ritme Dansa) 
Escenografia: Alfons Flores
Vestuari: Myriam Ibáñez
Il•luminació: Albert Faura
Producció executiva: Anna Rosa Cisquella (Dagoll Dagom)

Roc - Roger Berruezo
Lluna - Mariona Castillo
Ramon - Jofre Borràs
Pau - Albert Martínez
Núria - Paula Vives
Júlia - Ona Pla
Luard - Llorenç Santamaria
Pilar - Mònica Vives
Joan - Miquel Malirach
Ballarins - Eva Felicidad Espejo, Íngrid Domènech, Ana Escrivà, Jorge Velasco,
Nico Baumgartner, Jordi Perramón, Pablo Ibáñez

Xavier Borrell
         


A partir de l’11 de setembre al Teatre Victòria (Avinguda del Paral·lel, 67-69. BCN)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular