!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Vots de Sang' - Ludmilla Lacueva Canut

dimecres, 16 d’octubre del 2024

'Vots de Sang' - Ludmilla Lacueva Canut

Aquesta és la quarta novel·la de l'autora amb els personatges del comissari Cerni Llop i l'exbatlle Climent Masoliver que en aquest cas s'enfronten a una història força rocambolesca: amb crims macabres, una desaparició que afecta personalment al comissari, un incendi, un segrest i en mig de tot això el lector sap que hi ha una ombra que actua i algú que mira el que succeeix emparat per les cortines de casa seva. 

Tot plegat trasbalsa la vida dels habitants d'aquest país i en particular a l'exbatlle perquè la investigació afecta la seva pròpia família, més quan veuen que la situació en comptes d'aclarir-se cada vegada es complica més i anem de sorpresa en sorpresa fins a arribar a un desenllaç sorprenent, però que crec que potser no agrada a tothom o sí, dependre de cada lector. 

L'acció com en les anteriors novel·les d'aquesta autora passa a Andorra , en aquesta ocasió a la parròquia d'Ordino amb motiu de les eleccions a cònsol major de la dita parròquia. 

La narració volta sobre en Roc Fuertes, cònsol major que es presenta a la reelecció, un personatge conflictiu fill d'un home poderós i temut pels seus veïns i pel que sembla ha de lluitar per mantenir-se en el poder, ja que anem veiem una certa animadversió per part de l'electorat. 

La trama no és lineal sinó que fa salts endavant i enredera i ben mirat la situació actual arrenca de problemes no resolts en el seu dia. 

Com rerefons de la novel·la podem conèixer la vida andorrana, els seus costums així com funciona el dia a dia de la campanya electoral en aquest país amb el costum del porta a porta per aconseguir vots.

Bona lectura.

Eugénia Ros


Vots de Sang
Ludmilla Lacueva Canut
Editorial: Llibres del Delicte
ISBN: 9788419415271
Idioma: Catalán
Número de páginas: 215
Año de edición: 2024


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular