!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: La meva vida en un "clic" - Horacio Seguí / Toni Vall

dimecres, 13 de desembre del 2017

La meva vida en un "clic" - Horacio Seguí / Toni Vall


La meva vida en un "clic" és un llibre que recull algunes de les fotografies més destacades que va realitzar Horacio Seguí, un professional que va immortalitzar a grans estrelles dels anys 50, 60 i 70. 

Seguí ha estat un home clau en la història de la fotografia del nostre país i al llarg de la seva carrera ha fotografiat a grans personatges com Salvador Dalí o Salvador Allende, a músics com Nino Bravo, Joan Manel Serrat, Charles Aznavour o el grup The Beatles.

Tot i la seva extensa producció fotogràfica en aquests àmbits, Seguí és un referent del fotoperiodisme esportiu i va captar amb la seva càmera a futbolistes de la talla de Johan Cruyff, Kubala o Di Stefano. El seu nom ha estat sempre identificat amb el FC Barcelona per la relació que tingué amb el club durant més de 30 anys. 

El llibre té una acurada selecció de fotografies a càrrec de Gemma Fàbregas i textos del periodista Toni Vall que volen resumir la trajectòria professional de més de mig segle que va tenir el fotògraf.

Horacio Seguí va néixer a Barcelona el 5 d’abril de 1930. Durant la seva primera època es va dedicar a la fotografia musical, especialment als festivals de música de l’època (San Remo, Mediterráneo, Eurovisión), així com a fotografies de concerts i a retrats de cantants per a les cobertes dels discos.

També es dedicà a la fotografia esportiva fent un seguiment molt complert dels equips catalans de futbol i basquet, així com altres esports (ciclisme, automobilisme, rugby, natació, waterpolo). Finalment, també va destinar una petita faceta del seu treball a la fotografia d'alguns fets polítics, aspectes de la transició, vagues i manifestacions.

Com indica el periodista Toni Vall, Seguí ha tingut milions de clics en una sola vida. 

Redacció

LA MEVA VIDA EN UN CLICK 
HORACIO SEGUÍ.
TONI VALL 
2017
Nº de páginas: 144 págs.
Encuadernación: Tapa dura
Editorial: BASE
Lengua: CATALÁN
ISBN: 9788417183141

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular