!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'La millor nit de la meva vida' al Teatre Gaudí aquest estiu

dimarts, 27 de juliol del 2021

'La millor nit de la meva vida' al Teatre Gaudí aquest estiu


A 'La millor nit de la meva vida' al Teatre Gaudí aquest estiu, trobem una trama que es desenvolupa entre la relació que comença una parella jove i la vida d'una dona madura, però de molt bon veure i que està acomodada.

El primer que es veu és un escenari amb dos decorats diferents, un d'Ikea juvenil i simple, l'altre vintage més carregat i luxós.

Parella jove (ell inexpert en el sexe i molt enamorat, ella més experta i no tan penjada per ell)

Dona madura (vídua i examant amb molta experiència a la vida i alliberada sexualment, rica, però infeliç)

Els fets es desenvolupen en el moment que es troben el noi (Marc) i la vídua (Sílvia examant del pare d'en Marc). Quan el Marc es veu enfonsat per la mort dels seus pares i la traïció de la seva parella amb el seu amic) ella l'introduirà en un nou món on és capaç de tot.

Ell finalment ho té tot i la que havia estat la millor de la nit de la seva vida al principi del seu enamorament passa a ser la millor de la seva ex a l'embolicar-se una nit amb ell convertit en un boy sexual ( professional del sexe)

Una comèdia fresca i quotidiana amb només tres personatges i poc decorat fan una obra de 90' en la que tan sols et centres en els diàlegs, la posada en escena és senzilla i fàcil de seguir.


Rosa Tobajas

COMÈDIA | 90’ | DEL 10 DE JUNY A l’1 D’AGOST | DIVENDRES I DISSABTE A LES 22.15 H I DIUMENGES A LES 20:30 H | SALA GRAN

Trailer

https://youtu.be/LmVPHxseh3o


Compra aquí les teves entrades:

https://teatregaudibarcelona.com/es/calendari/la-millor-nit-de-la-teva-vida/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular