!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Avançament de festival Cubelles Noir 2018

dimecres, 16 de maig del 2018

Avançament de festival Cubelles Noir 2018


A escassos tres mesos de la celebració de la III Edició del Festival de novel·la negra del Garraf Cubelles Noir avancem una part de la programació i novetats. Com sempre serà al mes d’agost, entre el 23 i el 26 a Cubelles, la majoria dels actes es duran a terme al nou Cafè Teatre l’Aliança que s’inaugurarà després de la seva rehabilitació aquest estiu.
Les novetats d’aquest any són la participació d'escriptors internacionals com el francès Ian Manook (pseudònim de Patrick Manoukian) o l’andorrà Albert Villaró. També tindrem representants de les diferents tendències del gènere com els escriptors: Diego Ameixeiras, Alberto Valle, Miguel Sáez Carral, David Izquierdo, Montse Sanjuan, Maria Rosa Nogué o Rafael Guerrero.
Ens afegirem a l'any d’homenatge del centenari del naixement de Manuel de Pedrolo amb debats i la projecció de dues filmacions seves. Ens obrim també a altres manifestacions culturals amb una representació de micro-teatre de l’escriptora Susana Hernández, i més sorpreses.
Un any més donarem el premi a la millor novel·la negra escrita per una dona, tant en català com en castellà, i el premi Sala Joiers als millors personatge de la història de la novel·la negra.   

Avance de festival Cubelles Noir 2018

A escasos tres meses para la celebración de la III edición del Festival de novela negra del Garraf Cubelles Noir avanzamos parte de la programación y novedades. Como siempre será en el mes de agosto entre el 23 y el 26 en Cubelles, la mayoría de los actos se llevarán a cabo en el nuevo Cafè Teatre l’Aliançaque se inaugura tras su rehabilitación este verano.
Las novedades de este año son la participación de escritores internacionales como el francés IanManook (seudónimo de Patrick Manoukian) o del andorrano Albert Villaró. También tendremos representantes de las Diferentes tendencias del género como los escritores: Diego Ameixeiras, Alberto Valle, Miguel Sáez Carral, David Izquierdo, Montse Sanjuan, María Rosa Nogué o Rafael Guerrero.
Nos añadiremos al año homenaje al centenario del Nacimiento de Manuel de Pedrolo con debates y proyección de dos filmaciones Suyas. Abrimos las diferentes formas de cultura con una representación de micro-teatro de la escritora Susana Hernández y más Sorpresas.
Un año más daremos el premio a la mejor novela negra escrita por una mujer tanto en catalán como en castellano y el Sala Joiers a los mejores personajes de la historia de la novela negra.

Redacción

Más información:

cubellesnoir@gmail.com

www.cubellesnoir.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular