!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Cubelles Noir dins el 'Garraf sona més que mai'

dimecres, 8 de maig del 2019

Cubelles Noir dins el 'Garraf sona més que mai'


El passat 11 d’abril Cubelles Noir es va incorporar al “Garraf Sona”. Node Garraf publicava aquesta nota:

Per iniciativa de NODE Garraf la diversitat i els atractius que composen el calendari anual d’esdeveniments escènics a la comarca s’han encerclat en un gran recurs promocional: Garraf Sona, Terra de Festivals

Dijous 11 d’abril, a les 12h, a Finca Mas Solers, Sant Pere de Ribes, pujarà a l’escenari una nova iniciativa per promocionar la comarca del Garraf, aquesta vegada amb la partitura Garraf Sona, Terra de Festivals.

En l’acte de presentació hi participaran ajuntaments i entitats organitzadores de festivals i esdeveniments d’arts escèniques, musicals, literàries i enogastronòmiques. L’empenta promocional recau en l’àrea de turisme de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf.

El segell Garraf Sona proposa la posada en marxa i desenvolupament d’un programa per la promoció i la comunicació dels festivals que amb periodicitat regular i de manera estable es celebren a la comarca del Garraf.

El propòsit de Garraf Sona és aplegar l’oferta d’esdeveniments i activitats relacionats amb la música, les arts escèniques, el cinema i la literatura, entre d’altres, per tal de compartir recursos que afavoreixin una major eficiència pressupostària de cadascun dels certàmens, com també l’intercanvi de dades de proveïdors de productes i serveis.

Per a la demarcació del Garraf, la promoció conjunta de totes aquestes activitats propiciarà una major atracció de visitants i alhora permetrà consolidar una imatge de marca com a terra i mar de festivals.

A l’acte de dijous ja han confirmat la seva assistència els organitzadors de Cubelles Noir, El Tingladu, Feel Chill, Fes + Chapeau, Festival Jardins Terramar, FIMPT,  La Daurada, La Verema Cubelles, NEXT, Nowa Reggae, Secret Vida, Sitges Film Festival, Sons Solers, Temps de Vi i Vida Festival. Tots ells subscriuran un document d’adhesió, com a primer acte d’aquest nou recurs promocional del Garraf.

Redacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular