dijous, 19 d’abril de 2012

'Propera parada: Cornellà' - Aut@rs de Cornellà


Els Aut@rs de Cornellà són un grup d’escriptors i escriptores de Cornellà de Llobregat que va sorgir l’any 2011 i als quals només els ha calgut un any perquè el seu primer projecte en comú vegi la llum. ‘Propera parada: Cornellà’ és un conjunt de deu relats curts ambientats a Cornellà que us traslladaran pels carrers de la ciutat i per diversos moments de la seva història.

Amb pròleg de Manuel Campo Vidal, aquest professional de la comunicació fa un repàs de com ha estat la evolució de Cornellà, una ciutat de la que han sorgit persones rellevants del món de la música, de l’esport o de l'espectacle. Ara, gràcies a la seva gran passió per la literatura i a la seva aportació dins d'aquest món, els Aut@rs de Cornellà han esdevingut tot un referent dins de l'àmbit de la cultura d'aquesta ciutat.

‘Propera parada: Cornellà’ conté relats que se situen a un mateix espai però que tenen temàtiques molt diferents: alguns són romàntics i d’altres dramàtics —més d’una història transcórre durant la catàstrofe de la riada de l’any 1971—. A més, algunes narracions estan basades en fets reals i d'altres són totalment fictícies però, tot i que l'estil literari de cadascun dels seus autors i autores és molt diferent, totes elles destil·len una gran estima per aquesta ciutat.

Tant si viviu a Cornellà com si no, aquest llibre us permetrà conèixer històries de la ciutat que us resultaran molt amenes degut a la seva curta extensió. Diuen que al pot petit hi ha la bona confitura i, tot i que no sempre és així, a 'Propera parada: Cornellà' aquest refrany és del tot aplicable. Al llibre hi trobareu petites narracions que amaguen grans històries plenes de sentiments i emocions.

Laura Mas

Propera parada: Cornellà
Aut@rs de Cornellà
Autors del llibre: Empar Fernández, Jorge Gamero, Montserrat Galícia, Griselda Martín Carpena, Josep Nadal i Tuset, Margarita Espuña, Xavier Borrell, Ignasi Riera, Lucinda Estruga i Vicente Corachán Salinas.
Pròleg: Manuel Campo Vidal
Il·lustradora: Miriam Calvís Martín
Editorial: L'Avenç

Cap comentari:

Publica un comentari

Popular