dijous, 12 d’abril de 2012

‘No sé si...’ – Marta Carrasco

No sé si és per la seva posada en escena tan arriscada, no sé si és per les situacions surrealistes que presenta però el cert és que ‘No sé si...’ és un espectacle de dansa radical que només agradarà a un públic molt concret. L’aplaudiran amb força aquells que entenguin (o facin veure que entenen) uns números abstractes que duen tot un missatge profund de rerefons però que són força incomprensibles per a la majoria dels mortals.

‘No sé si...’ analitza i desgrana els anys de la infantesa i ens mostra a dues germanes bessones (Marta Carrasco i Alberto Velasco) gairebé idèntiques però en el fons molt diferents que sovint no s’entenen però que s’estimen. La química entre la parella és molt forta i s’entenen d’allò més bé formant un duet que pretén riure’s del caos mundial.

En aquesta ocasió la Marta Carrasco no ha volgut aprofitat el seu talent com a ballarina i el resultat és un espectacle de dansa contemporània esbojarrat amb masses pretensions de modernitat que li han jugat en contra. La millor elecció, sens dubte, la música. Un dels millors moments es produeix quan s’esmenta la mort amb la dramàtica ‘Ne me quitte pas’ de fons.

Laura MasNo sé si...
Dansa contemporánea
Director: Marta Carrasco
Autor: Marta Carrasco
Repartiment: Marta Carrasco i Alberto Velasco
Creació i direcció: Marta Carrasco
Intèrpretes: Marta Carrasco i Alberto Velasco
Versus Teatre
Fins el 29 d’abril de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari

Popular