divendres, 6 d’abril de 2012

'Un disgust danès' passa amb bon regust pel Tantarantana


S'ha pogut veure fins el 1 d'Abril al Teatre Tantarantana l'obra 'Un disgust danès' de Jumon Erra, a on dues amigues sopen en un prestigiós restaurant tot sol, buit. Tenen una conversa frívola i distant, però en el transcurs d'aquesta comencen a discutir per assumptes del restaurant de la seva propietat, i per les obligacions personals imposades uns anys enrere en assumptes relacionats amb el fill d'una d'elles. En un estira i arronsa constant en el qual l'espectador no sap per qui prendre partit, encara que gaudeix amb la baralla de les protagonistes.

Aquesta és una obra senzilla amb poca ambientació i de només dos actors, en la qual l'escassa 1h i 15 min de durada podem gaudir d'uns diàlegs punxants i de gran versemblança, amb els que l'espectador es pot sentir identificat en algun moment. És per això que aquesta obra de forta tensió i sensibilitat és un bon resultat entre aquestes funcions de format petit que tant estan triomfat als escenaris barcelonins.

Inma Borrell

Un disgust danès
de Jumon Erra 
Actrices: Elena Fortuny, Ota Vallés

1 comentari:

  1. Un disgust danès és reposa ara al Bar del TEatre Lliure de Gràcia!! MOlt bona oportunitat per vèure-la en la curta distància i en un espai emblemàtic!! Els dimecres i divendres de juliol a les 20:00h.
    Reserves: undisgustdanes@gmail.com

    TEATRE D'ESTIU AL BAR DEL LLIURE DE GRACIA!! NO US HO PERDEU!!!!

    ResponElimina

Entrevista a Isabel de Villalonga autora de 'Els sis a Barcelona' (Pirates a la biblioteca)

Com va sorgir la idea d’'Els sis a Barcelona'? Me la va proposar l'editora, Reyes Ferrer. Es tractava de fer uns contes di...