!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Els jugadors' ens mostra els capritxos de l'atzar

dijous, 17 de maig del 2012

'Els jugadors' ens mostra els capritxos de l'atzar


‘La vida és un joc’. Segur que heu sentit mots cops aquesta frase. Quan sembla que les nostres vides van ben encaminades i tenim tots els fis ben lligats, en qualsevol moment tot es pot capgirar.

Això és el que els passa als protagonistes d’ ‘Els jugadors’, una peça teatral que narra els drames personals de quatre homes que s’apropen als 60 anys. Alguns d’ells ja ho tenien tot fet, però la vida és imprevisible i capritxosa. Amants del pòquer, els jugadors es reuneixen habitualment a la casa d’un d’ells per compartir desgràcies i misèries banyades en ginebra o conyac. Quan aquests superen el límit dels seus problemes, tot disbarat es converteix en quelcom divertit que pot afegir emoció a les seves vides.

‘Els jugadors’ compta amb quatre grans actors: Andreu Benito, Jordi Boixaderas, Jordi Bosch i Boris Ruiz, que interpreten a un professor, un actor, un enterramorts i un barber, respectivament. Cadascun d’ells borda el seu paper, com ja ho varen fer a l’obra ‘Quitt’. És una gran oportunitat per gaudir de bones interpretacions i d’una obra que ofereix tant moments esbojarrats com profunds, sempre sota un to dramàtic i reflexiu que convida a riure’s dels imprevistos i de l’atzar.

 
Laura Mas




Els jugadors
Autor i director: Pau Miró
Intèrprets Andreu Benito, Jordi Boixaderas,Jordi Bosch i Boris Ruiz
Escenografia: Enric Planas
Teatre lliure
Fins el 20 de maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular