dijous, 24 de maig de 2012

Josep Maria Pou i Roser Camí revisiten 'Celobert'


Dues visions de vida oposades, un amor impossible, passió, traïció, reflexions socials.... ‘Celobert’ és una obra d’allò més completa, que manté un ambient de tensió i intriga fins al final. Josep Maria Pou interpreta a Tom Sergeant, un home vidu i madur que regenta alguns restaurants i que, des que va perdre a la seva esposa, viu aïllat del món. La Kyra (Roser Camí), una professora de 38 anys que ensenya a nens sense recursos econòmics, també s'ha construït el seu món interior i no vol saber res de la televisió i els diaris. Tots dos es troben tres anys després al loft de la Kyra, situat a la perifèria de Londres, i allà ressorgeixen els records que semblaven enterrats.
Els dos ex-amants mantenen discussions intenses degut a la seva filosofia de vida: el Tom és capitalista, mentre que la Kyra és una socialista que defensa els seus ideals amb fermesa. A banda de les seves discrepàncies polítiques, econòmiques i socials, la parella s’ha denfrontar a un passat que mai es va acabar de tancar. Els sentiments segueixen presents i ara la esposa del Tom ja no hi és... Podran deixar de banda les seves diferències per poder estar junts?
‘Celobert’ és una peça teatral molt digna de veure, amb un guió profund que desgrana els dos personatges principals fins arribar a despullar-los per complet. La interpretació dels tres actors és molt bona (obre i tanca l’obra la breu aparició del fill del Tom, l’Edward, interpretat per Jaume Madaula), tot i que destaca per sobre de la resta la de Josep Maria Pou. La  parella Pou-Camí, que torna a protagonitzar aquesta peça teatral que ja es va representar al Romea fa nou anys, forma un tàndem perfecte i d’allò més creïble. L’èxit que ha aconseguit 'Celobert' arreu del món també està assegurat ara a Barcelona.
Laura Mas

Celobert
AUTOR: David Hare
TRADUCCIÓ: Joan Sellent
DIRECCIÓ: Josep Maria Pou

REPARTIMENT:
Josep Maria Pou (Tom Sergeant)
Roser Camí (Kyra Hollis)
Jaume Madaula (Edward Sergeant)

ESCENOGRAFIA: Llorenç Corbella
VESTUARI: María Araujo
IL·LUMINACIÓ: Txema Orriols

PRODUCCIÓ: Focus


Fins l’ 1 de juliol de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari

Popular