!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Soap' : circ i cabaret al Poliorama

diumenge, 20 de maig del 2012

'Soap' : circ i cabaret al Poliorama



Queda poc temps per veure al Poliorama l'espectacle revelació al Festival d'Edimburg el 2010, desprès d'haver estat dos anys al Teatre Chamäleon de Berlín.

Els directors Markus Pabst i Maximilian Ramback aconsegueixen barrejar diferents gèneres com la dansa, el circ i l'opera amb un resultat increïble. Tot això a més te lloc en una cambra de bany on els efectes de contorsions i l'aigua dona al espectacle una gran bellesa estètica.

Vuit artistes internacionals: l’antipodista russa Ludmila Nikolaeva, formada al Circ de Moscou; l’equilibrista d’origen argentí Fernando Dudka, artista del Zero Gravity Circus, el circ Éloize i el Cirque du Soleil (Alegria); el malabarista d’Addis Abeba Adem Endris, del Circ d’Etiopia; la soprano americana Patricia Holtzmann; l’acròbata (corretges) Michael Lanphear; el trapezista de dansa aèria François Gravel, també de la troupe del Soleil, com la contorsionista i especialista en sedes aèries Viktoria Grimmy, guanyadora del premi del Festival de Montecarlo i artista del Big Apple Circus i el Ringling Bros.

Magnífica actuació de Marie-Andrée Lemaire com a clown conductora de l’espectacle, amb una barreja de tendresa i entremaliadura molt efectiva ens fa riure també de bon grat.
L'opera que acompanya l'obra te una part còmica important, us aconsello que esteu atents a les diferents versions de una mateixa cançó amb músiques que van des de  Mozart als Beatles.
Uns espectacle molt recomanable per a tota la família.

Santiago Castillo.

Fitxa artística
Directors: Markus Pabst i Maximilian Rambaek. Productor: Gregg Parks.
Elenco: Fernando Dudka (equilibrista) / Adem Endris (malabarista) / Marie-Andrée Lemaire (clown) 
/ Patricia Holtzmann (soprano) / Ludmila Nikolaeva (antipodista) / Michael Lanphear (corretges) / 
François Gravel (trapezista de dansa aèria) / Viktoria Grimmy (contorsionista i sedes aèries).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular