diumenge, 20 de maig de 2012

'Soap' : circ i cabaret al PolioramaQueda poc temps per veure al Poliorama l'espectacle revelació al Festival d'Edimburg el 2010, desprès d'haver estat dos anys al Teatre Chamäleon de Berlín.

Els directors Markus Pabst i Maximilian Ramback aconsegueixen barrejar diferents gèneres com la dansa, el circ i l'opera amb un resultat increïble. Tot això a més te lloc en una cambra de bany on els efectes de contorsions i l'aigua dona al espectacle una gran bellesa estètica.

Vuit artistes internacionals: l’antipodista russa Ludmila Nikolaeva, formada al Circ de Moscou; l’equilibrista d’origen argentí Fernando Dudka, artista del Zero Gravity Circus, el circ Éloize i el Cirque du Soleil (Alegria); el malabarista d’Addis Abeba Adem Endris, del Circ d’Etiopia; la soprano americana Patricia Holtzmann; l’acròbata (corretges) Michael Lanphear; el trapezista de dansa aèria François Gravel, també de la troupe del Soleil, com la contorsionista i especialista en sedes aèries Viktoria Grimmy, guanyadora del premi del Festival de Montecarlo i artista del Big Apple Circus i el Ringling Bros.

Magnífica actuació de Marie-Andrée Lemaire com a clown conductora de l’espectacle, amb una barreja de tendresa i entremaliadura molt efectiva ens fa riure també de bon grat.
L'opera que acompanya l'obra te una part còmica important, us aconsello que esteu atents a les diferents versions de una mateixa cançó amb músiques que van des de  Mozart als Beatles.
Uns espectacle molt recomanable per a tota la família.

Santiago Castillo.

Fitxa artística
Directors: Markus Pabst i Maximilian Rambaek. Productor: Gregg Parks.
Elenco: Fernando Dudka (equilibrista) / Adem Endris (malabarista) / Marie-Andrée Lemaire (clown) 
/ Patricia Holtzmann (soprano) / Ludmila Nikolaeva (antipodista) / Michael Lanphear (corretges) / 
François Gravel (trapezista de dansa aèria) / Viktoria Grimmy (contorsionista i sedes aèries).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada