!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: La comèdia més ensorrada al Teatre Borràs

dimarts, 17 de juliol del 2012

La comèdia més ensorrada al Teatre Borràs



La companyia Egos Teatre ens presenta un musical esbojarrat basat en la novel·la homònima de Joaquim Carbó, que ja es va estrenar l’any 2009 al TNC amb gran èxit: ‘La casa sota la sorra'.
L’argument de l’obra ens trasllada a El Caire, on el barceloní Pere Vidal ha viatjat fins allà responent un misteriós anunci a un diari. L’aparició d’una agent secreta li descobrirà la seva missió: emprendre un viatge per Egipte i Sudan per transportar uns valuosos documents amb l’objectiu d’arribar a la casa sota la sorra, que és la seu d’una organització criminal. De seguida descobrim que es tracta del rodatge d’un film d’aventures on la ficció i la ‘realitat’ es barregen constantment creant situacions molt còmiques.
 
Tots els musicals d’Egos Teatre estan composats principalment pels vuit integrants de la companyia, per tant l’equip artístic i el creatiu de ‘La casa sota la sorra’ són els propis components d'aquesta i tots ells ens ofereixen unes actuacions brillants que van acompanyades amb una qualitat vocal més que notable.

‘La casa sota la sorra’ és una obra amb un ritme frenètic que transmet molta alegria amb les seves cançons, algunes d'elles defensen el català correcte fent paròdia i són extremadament divertides. El resultat és una comèdia fresca a la que no li cal una gran escenografia per endisar-te a la història i que resulta una gran opció per qualsevol nit de juliol.

Laura Mas



La casa sota la sorra
Teatre Borràs
Director: Joan Maria Segura
Text i lletres de les cançons: Toni Sans i Rubèn Montañá
Direcció musical: Francesc Mora
Intèrprets: Anna Alborch, Lali Camps, Rubèn Montañá, Albert Mora, Francesc Mora (piano), Toni Sans i Maria Santallusia

Fins el 29 de juliol

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies!
    Des que vaig escriure aquesta novel·la, ja fa 47 anys, mai no havia pensat que se'n popgués fer un musical. Ara, els eixerits, tenaços, preparats i diligents actors, cantants i ballarins d'Egos Teatre han demostrat que era possible. El públic s'hi diverteix molt. I jo, que ja l'he vist cinc o sis vegades, cada cop hi descobreixo detalls nous i divertits. Visca!
    Joaquim Carbó

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel seu comentari, Joaquim. No he tingut el plaer de llegir la seva novel·la però ja en tinc ganes perquè a partir d'aquesta s'ha fet un musical de molta qualitat, felicitats!

    ResponElimina

Popular