diumenge, 29 de juliol de 2012

El caballero oscuro: La leyenda renace
Després de 8 anys d’inactivitat, Batman torna als carrers de Gotham a combatre el mal encapçalat, aquest cop, per Bane.

Christopher i Jonathan Nolan tanquen la saga de Batman 7 anys després de que s’hagi estrenat la primera pel•lícula, i ho fan de la forma més increïble i inversemblant possible per l’espectador. De la mateixa manera que “The dark Knight” (la preqüela de “The Dark Knight rises), juga amb la tensió i la sorpresa del públic amb un increïble epíleg incapaç de preveure.

El llargmetratge mostra una gran continuïtat narrativa envers a les dos pel•lícules anteriors (Batman Begins i The Dark Knight) ja que recupera la història de “La lliga de les sombres” i de “Ra's Al-Ghul” iniciada a “Batman Begins” i exposa el que li passà al superheroi després d’haver pres la culpabilitat de l’assassinat de Harvy Dent i altres policies.

Una gran incorporació al repertori és l'actriu Anne Hathaway en el paper de Catwoman, personatge que omple el buit femení deixat per Rachel Dawes. Tot i així, el film es retroba amb Christian Bale en el paper de Batman/Bruce Wayne, Gary Oldman en el de Jim Gordon, Michael Caine en el d'Alfred i Morgan Freeman en la pell de Lucius Fox, entre altres.
Una sorprenent pel.lícula capaç de deixar sorprés a tot aquell que la miri per primer cop i distreure i emocionar tot aquell que repeteixi.

Carles Tamayo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada