!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'No et vesteixis per sopar' al Teatre Condal

dilluns, 8 d’octubre del 2012

'No et vesteixis per sopar' al Teatre Condal



La comèdia en temps de crisis es una bona solució per acudir als teatres i oblidar-se una mica de les petites tragèdies del dia a dia, per això es representa 'No et vesteixis per sopar' al Teatre Condal.

El Bernat busca una coartada per quedar-se sol amb la seva amant, aprofitant que la seva dona es de visita a casa de sa mare i per això fa venir al seu amic de tota la vida, però cap dels dos sap el que s'esdevendrà.
Un embolic de relacions se succeiran en una casa de camp, on no es vol que se sàpiga qui es amant de qui, i a on uns personatges secundaris, com una cuinera molt cofoia i la seva parella un xic agressiva, donaran un toc molt divertit a la funció que es representa aquesta tardor al Paral·lel.

L'obra escrita per Marc Camoletti ha estat molt representada en diferents països, dirigida aquí per Roger Peña i Carulla, fa treure el somriure als espectadors en diferents moments, sobretot en estones més divertides de vodevil modern. Destaca la bona interpretació de Monica Glaenzel al paper de la cuinera reconvertida en múltiples personatges, Suzette, i el de l'amic del propietari de la casa representat per l'actor Jordi Díaz.

També cal remarcar un parell de coses: un escenari que fa molt goig adequat per a aquest tipus de comèdia i en l'apartat general, les sorpreses d'un argument molt ben treballat

Xavier Borrell

Teatre Condal del 19 de setembre al 25 de novembre de 2012


AUTOR: Marc Camoletti
VERSIÓ: Roger Peña i Carulla
DIRECCIÓ: Roger Peña i Carulla

REPARTIMENT: 
Mingo Ràfols (Bernat)
Àngels Bassas (Júlia)
Jordi Díaz (Robert)
Mònica Glaenzel (Suzette)
Marta Valverde (Susanna)
Oscar Kapoya (Jacob)

PRODUCCIÓ: Pinkerton Produccions



1 comentari:

  1. Estic buscant opinions perquè tinc un 2x1 amb "No et vesteixis per sopar" i no sé si aprofitar-lo jo o ho cedeixo... Però em sembla que val la pena pel que dieu! Gràcies i salut!

    ResponElimina

Popular