dimarts, 24 de març de 2015

Torna 'Tuppersex' al Teatre Principal


A la cartellera del teatre Principal, el mes antic de la ciutat de Barcelona, ha  tornat Tuppersex, una comèdia que parla de la sexualitat femenina d’una forma natural i actual.

L’obra és desenvolupa sota el fil conductor d’un curs de formació com assessores de tuppersex impartit per l’empresa “ My Secret Flower”, en el qual, el públic es sent partícip des de l’inici. Una obra divertida, amb rialles des del primer moment i que van en augment amb l’entrada en escena d’una divertida perruquera amb desimboltura, encarregada de substituir a la sexòloga habitual del curs.

Un petit escenari i una senzilla decoració son suficients per acompanyar la gran actuació de les dues actrius i atrapar al públic en aquest divertit i boig curs de formació, que comptarà amb els consells i les experiències personals de la improvisada sexòloga.

En definitiva, una comèdia molt animada que barreja el català i el castellà d’una manera fluida i que no pots deixar de veure si vols gaudir d’una obra divertida i que de ben segur, no deixarà a ningú sense riure.

Mar García


TUPPERSEX
TEATRE PRINCIPAL (Sala B)
DIRECTOR: Edu Pericas
INTÈRPRETS: Gretel Stuyck, Alicia González Laá


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada