dimarts, 27 de març de 2012

A ‘La seca–Espai Brossa’ hi ha ‘Una monja enterrada en vida’


Una noia xinesa ha sigut tancada en un convent perquè el seu pare no vol que tingui relacions amb el seu amant. Allà el capellà es un home pervers que es vol aprofitar d’ella i enterrar-la sense que hagi mort. L’amant es maltractat per un parell d’homes dels baix fons, contractats pel pare de ella per que l’atonyinin i el facin desistir del seu amor. Per altra banda aquests dos homes volen agafar unes taronges d’un arbre del pati del convent, perquè la dona d’un d’ells està embarassada i obsessionada amb menjar-se una. Per suposat quan intentin col·lar-se al pati del convent, per agafar-ne unes quantes, trobaran moltes sorpreses...

Aquesta obra estrenada al 1986 a partir d’un altra escrita per Jaume Piquet i estrenada al desaparegut Teatre Odeon del Raval al segle XIX, es macabra, surrealista còmica i divertida.

L’espectador, tot i tenir la funció algunes baixades de ritme, passa una bona estona, sobre tot amb les escenes de mes acció i les d’humor. Al final et queda la sensació d’haver passat una bona estona i haver rigut molt amb les sorpreses que han sorgit durant la funció.

Xavier Borrell
La seca Espai Brossa
Dates: Del 7 de març al 8 d'abril
Fitxa:
La monja enterrada en vida
de Nao Albet i Marcel Borràs. A partir de l’obra de Jaume Piquet: La monja enterrada en vida o secrets d’aquell convent.
Direcció i dramatúrgia Nao Albet i Marcel Borràs
Intèrprets Shang-Ye, Jordi Figueras, Xavi Sàez, Pol Lòpez, Nao Albet i Marcel Borràs
Escenografia Jose Novoa
Ajudant d'escenografía Carlota Ricart
Vestuari Paula Ventura
Pitágora suichi i subtítolsOslo Albet
Dibuixos vídeo Joan Belda.
Veu cançó Pitu Manubens
Veu en off Enric Isasi-Isasmendi
Fotografia cartell Claudia Serrahima.
Disseny cartell Roger Cisa.
Producció executiva Anabel Labrador.
Producció LA SECA ESPAI BROSSA

Agraïments Indi-Gest, Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Lliure de Barcelona, Miquel Díaz, Albert Bada, Aritz Cirbián, Xavier Ruiz de Primitive Films, Jordi Prats i Dani Nel·lo.

Durada 1 hora 30 minuts
Idioma Català i xinés (subtitulat en català)

Cap comentari:

Publica un comentari

Popular