dimecres, 16 de gener de 2013

'Els nostres tigres beuen llet' El debut d'Albert Espinosa al TNC


El passat 21 de desembre del 2012 es va estrenar a la sala gran del TNC la darrera obra del guionista, autor, escriptor, actor i director Albert Espinosa, sota el nom de Els nostres tigres beuen llet.

Els actors Albert Baró, Andreu Benito, Òscar Blanco, Joan Carreras, Carlos Cuevas, Francesc Garrido, Andrés Herrera, Mikel Iglesias, Àngela Jové, Jaume Madaula, Clara de Ramon, Andreu Rifé, Daniel Sicart i el propi director Albert Espinosa interpreten a una família marcada per la tragèdia que haurà d'enfrontar-se amb ells mateixos i amb el seu passat per poder continuar endevant.

Aquesta obra és un homenatge a la família, el cinema i el futbol. Una trama plena de misteri, que tracta sobre la superació i els sentiments més profunds, on l'engoixa i l'esperança s'entrellacen. El director ens convida a dialogar amb el nostre jo passat perquè mai és massa tard per resoldre els conflictes personals que no ens deixen estar en pau amb nosaltres mateixos ni amb la resta.

Gràcies a l'originalitat en els canvis d'escena, l'Albert Espinosa es permet fer salts temporals al present i al passat d'una manera impecable i magistral. D'aquesta manera l'espectador es troba davant de dues històries que s'acabaran fusionant en una de sola.

Els nostres tigres beuen llet és una obra recomenada per a tots els públics i, especialment, als joves per totes les reflexions sobre la vida, la juventud vers l'etapa adulta i els vincles familiars. Una excel•lent demostració de fins a quin punt la personalitat que es forma a la maduresa ve marcada per les diferents experiències viscudes durant l'infantesa.

Yoli GarcíaSala Gran del TNC
Del 20 de desembre de 2012 al 3 de febrer de 2013

Direcció :Albert Espinosa
Adjunt a la direcció: Antonio Calvo
Escenografia :Max Glaenzel
Vestuari: Berta Riera
Amb: Albert Baró
Andreu Benito
Òscar Blanco
Joan Carreras
Carlos Cuevas
Albert Espinosa
Francesc Garrido
Andrés Herrera
Mikel Iglesias
Àngela Jové
Jaume Madaula
Clara de Ramon
Andreu Rifé
Daniel Sicart

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada