dimarts, 27 de desembre de 2011

El nadal més irreverent a 'Blanca Navidad' amb Toni Moog


Ara que arriben les festes, que tot són carrers plens de llums decoratives, que es canten nadales i que tothom sembla tornar-se més solidari… arriba Toni Moog per desmuntar tot aquest encant nadalenc. Amb uns monòlegs brillants que et faran riure de manera compulsiva, el jove humorista ens parla del Nadal des d’un altra punt de vista. Des de la perspectiva de la gent jove, que ha de complir amb la família assistint a sopars de cap d’any, que després de menjar-se el raïm marxa de seguida de festa i que ha d’aguantar a personatges tan peculiars com iaia, que s’arregla de manera excessiva als sopars de nadal i va amb sabatilles d’estar per casa.
Aquesta és la tercera temporada consecutiva que Toni Moog ens ofereix aquest espectacle, en el que al llarg d’una hora i mitja és l’únic protagonista de l’escenari i es guanya al públic explotant la seva faceta còmica. Els monòlegs no tan sols fan gràcia pel seu contingut, si no per la manera en que estan representats. Toni Moog és un mestre imitant a personatges com el seu amic “El Chony” (que pum que pam!) o el friki i les seves expressions facials són tant o més divertides com els moments en que parla.
Si voleu veure el nadal des del punt de vista més rebel i macarra i, sobretot, si sou joves, acosteu-vos al Capitol a veure ‘Blanca Navidad’, perquè us sentireu molt identificats amb moltes de les històries que explica Toni Moog. L’únic inconvenient d’aquest espectacle és que, segurament, els fans del monologuista català es podran anticipar a alguns dels seus acudits perquè els repeteix. De tota manera, el fet de saber el que dirà no us farà riure menys perquè el Toni sap crear una atmosfera contagiosa de rialles i, un cop estàs dins d’ella, no seràs capaç de sortir-ne.

Laura Mas Jiménez
FITXA ARTÍSTICA
Toni Moog-Blanca Navidad
Comedy Zoo
Club Capitol-Sala Pepe Rubianes
De l’1 de desembre de 2011 al 22 de gener de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada