dissabte, 16 de juny de 2012

‘Fa una mica de soroll’ – Sala Atrium


Vius reclòs en el teu món, aïllat de l’exterior i aliè al que passa. La incoherència té sentit per tu i ets feliç a la teva manera. Incomprès però sense ganes de ser entès. Tu i el teu germà, fent-vos companyia mútua en un pis, ja en teniu prou. Tot i les desavinences ocasionals quan un vol posar música i l’altre té ganes d’escriure en silenci, us estimeu i viviu en pau.
Això és el que viuen i senten el Salva i el Nano, dos germans que conviuen reclosos en una casa d’ençà que va ocórrer un fet que va marcar les seves vides per sempre. Un dia, reben la visita inesperada de la seva cosina Marina, qui, davant del panorama que es troba, tractarà que els seus cosins tornin a gaudir de la vida i aprofitin la seva joventut.

La lluita de la Marina per obrir els ulls dels dos germans generarà moments emotius i de tensió que mantindran l’interès de l’espectador fins al final de l’obra. ‘Fa una mica de soroll’ és un espectacle que ens apropa a la psicologia de dos joves que s’han estancat al passat i no tenen cap intenció de forjar-se un futur. El guió de Romina Paula ens farà veure com dista la visió d’un personatge que pertany al món extern de la de dues persones que s’han creat el seu propi món. I, anant més lluny, entendrem que la situació idònia per molts de nosaltres pot no coincidir amb la d’altres, potser perquè el que suposa carència de vida per uns es tradueix en plenitud per uns altres.

Laura Mas

Fa una mica de soroll
Autora: Romina Paula
Traducció: Rita Peré/Albert Prat
Direcció: Albert Prat
Intèrprets:
Sergi Torrecilla, Salva
Alberto Díaz, Nano
Paula Blanco, Marina
Sala Atrium de Barcelona, fins el 17 de juny

Cap comentari:

Publica un comentari

Popular