!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Una comèdia DALÍrant -Teatre Gaudí

divendres, 15 de juny del 2012

Una comèdia DALÍrant -Teatre Gaudí



De Salvador Dalí molt s’ha dit i s’ha escrit, però poques persones poden presumir de que el seu avi va tenir contacte directe amb el pintor. Aquest és el cas de Joan Frank Charansonnet, un actor amb una gran trajectòria que ha escrit un llibre sobre Dalí i ara ens presenta ‘Una comèdia DALÍrant’. Encarregat de la direcció i la dramatúrgia de l’obra, juntament amb l’Ismaël Gutiérrez, Joan Frank també interpreta a aquest geni del surrealisme en un ambient de talk shows. Ambientat al Nova York dels anys 50, al París dels 60 i al Madrid dels 70, aquesta comèdia recorre diverses etapes de la vida de l’artista i culmina al seu estudi empordanès de Port Lligat.
Captant tota l’essència de Dalí, el personatge de Joan Felip Sebastian, el dalirant, ens transmet genialitat i extravagància a parts iguals. Enunciant frases exactes que va dir el pintor, Charansonnet es corona amb una interpretació còmica que es sustenta en un guió brillant. Altres personatges de l’obra també llueixen amb interpretacions bones que ens mostren la gran varietat de registres dels actors que hi participen –a destacar una presentadora francesa (Patricia Bargalló) i un presentador franquista (Ferran Terraza).

Sens dubte, ‘Una comèdia DALÍrant’ és una de les obres teatrals actualment en cartellera que mereixen ser vistes.

Laura Mas



Una comèdia DALÍrant
Teatre Gaudí
Repartiment: Joan Frank Charansonnet, Miquel Sitjar, Ferran Terraza, Patrícia Bargalló, Frank Capdet, Albert Lladó i Cristian Aquino
Fins l’1 de juliol de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular