dilluns, 4 de juny de 2012

'L'any que ve serà millor', ara al Teatre CondalEl setembre de l’any passat es va estrenar a la Villaroel de Barcelona ‘L’any que ve serà millor’ i ara torna al Teatre Condal de la ciutat després de fer temporada a Madrid.

Aquesta obra dirigida per Mercè Vila Godoy i escrita a quatre mans es centra en la vida quotidiana de les dones. El tema principal és la crisi, no només econòmica sinó també existencial. Quatre dones que tenen problemes de parella, o que es divorcien, que no tenen treball o que no es poden permetre comprar-se una bossa Gucci és el panorama que ens presenta aquest espectacle. A través d’esquetxos d’humor, Neus Bernaus, Alba Florejachs, Mireia Pàmies i Vanessa Segura interpreten a diversos personatges amb registres molt diferents.

Tot i l’èxit que ha aconseguit, cal esmentar que l’obra està dirigida sobretot a un públic femení i que presenta situacions tòpiques que no acaben de cuallar. L’humor que pretenen destil·lar les converses entre les quatre actrius no sempre és palpable i el resultat és una obra que resulta feixuga i no tan divertida com pretén ser-ho. L’últim quart d’hora de l’espectacle s’anima una mica i l’Alba Florejachs ens deleita amb una cançó interpretada en anglés que acaba sent un dels moments que valen més la pena de l’obra. Ella i la Vanessa Segura destaquen amb interpretacions que superen la de les seves companyes.

En definitiva, monòlegs i històries variades en un mateix show és el que ens ofereix ‘L’any que ve serà millor’ sota la pretensió d’animar-nos una mica en aquests temps de crisi.

Laura MasL'any que ve serà millor
Teatre Condal
Autores: Marta Buchaca, Carol López, Mercè Sarrias y Victòria Szpunberg
Direcció: Mercè Vila Godoy
Actrius:
Neus Bernaus
Alba Florejachs
Mireia Pàmies
Vanessa Segura
Fins el 10 de juny de 2012


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada