dissabte, 22 de setembre de 2012

'The Avengers' 'Los vengadores' ja en DVD i Blu Ray


The advengers (traduït al castellà com “Los vengadores” són un grup de superherois els quals han estat reclutats pel director de la Agencia Shield, Nick Fury, quan un enemic inesperat sorgeix creant una gran amenaça per a la seguretat mundial. Aquests superherois són: Iron Man, Thor, Capità Amèrica, Hulk, la Viuda negra, etc. Aquest llargmetratge d’acció i ciència ficció de 143 minuts es va estrenar l’abril del 2012 i és una de les obres més reconegudes del director Joseph Hill “Joss” Whedon; director de l’episodi “Dream On” de Glee i del llargemtratge “Serenity”, entre d’altres. Actualment està treballant en la seqüela “The Avengers 2” que té previst estrenar el 2015. “The advengers” és una entretinguda pel•lícula de superherois dirigida a tots els públics però, majoritàriament, a un públic infantil i juvenil ja que està estructurada d’una forma molt senzilla; amb una introducció, nus i desenllaç molt marcats i amb un accions molt previsibles.

Aquest film consta amb la excel•lent interpretació d’en Robert Downey Jr com a Iron Man/Tony Stark (com ja havia fet en anteriors pel•lícules d’aquest mateix superheroi), amb Scarlett Johansson com a Viuda Negra/Natasha Romanoff, Mark Ruffalo interpretant per primer cop a Hulk/Bruce Banner i el brillant Samuel L. Jackson en el paper de Nick Fury. Un dels sorprenents extres que l’espectador es pot trobar al DVD (20€) és que ve acompanyat d’un breu documental sobre la pel•lícula titulat “Un viaje visual” res comparat amb els extres que acompanyen al Blue-ray. Hi ha tres edicions diferents de Blue-ray: la edició senzilla (23€) on s’afegeixen bastants més extres que al DVD ja que apart d’“Un viaje visual” també s’hi pot trobar escenes eliminades i ampliades, preses falses i el curtmetratge “Marvel Extendido: Artículo 47”.

 A la edició “steelbook” (25€) als extres de la edició senzilla s’hi afegeix també un altre documental de 90 minuts sobre el procés de realització fins a la estrena de “The Avengers”. I per acabar, la tercera edició en blue-ray (30€) inclou els extres de la edició senzilla i un disc amb el llargmetratge en 3D, però no el segon disc del steelbook.

 

Tot i que “The dark night rises” (Christopher Nolan, 2012) té una realització, guió i interpretació més elaborats i meditats, “The Avengers” ha recaptat molt més en taquilla que la última seqüela de Batman. I vosaltres quin d’aquests dos film preferiu? Veure: http://properaparadacultura.blogspot.com.es/2012/07/el-caballero-oscuro-la-leyenda-renace.html

Carles Tamayo

Pel•lícula: The Avengers. Direcció: Joss Whedon. País: USA. Any: 2012. Durada: 143 min. Gènere: Acció i ciència ficció. Interpretació: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston i Samuel L. Jackson. Guió:Joss Whedon, Zak Penn, Stan Lee i Jack Kirby. Producció: Kevin Feige. Muntatge:Jeffrey Ford i Lisa Lassek. Idioma: Anglès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada