dilluns, 14 de novembre de 2011

'Forever King of Pop' El tribut d’una llegenda arriba a Barcelona“M’encanta crear màgia, fer alguna cosa que sigui tan estranya, tan inesperada, que la gent al•lucini...”, va declarar Michael Jackson. I aquest és l’esperit i la filosofia que ens vol transmetre ‘Forever King of Pop’. 
‘Forever King of Pop’ és més que un musical, és tot un homenatge a Michael Jackson que endinsa a l’espectador a la persona que hi havia darrere el mite a través de les seves cançons i descobrint-nos un munt d’anècdotes sorprenents sobre la seva vida. 
L’espectacle, que es representa al Teatre Arteria de Barcelona, recupera les cançons més memorables de l’artista, com ara ‘Billie Jean’, ‘Beat it’ o ‘Bad’. Un dels números més destacats que es representen és el de ‘Thriller’, ple de màgia i algunes sorpreses que no desvetllarem per mantenir la intriga. Precisament ‘Thriller’ va ser l’èxit de vendes que va alçar a Michael com a rei del pop. 
Impressionant el moment de l’aparició de Michael Jackson, que esdevé per sorpresa des de sota del terra de l’escenari i entra en acció. Per un moment et fa la sensació d’estar presenciant al gran rei del pop. Però un queda bastant decebut quan se n’adona de que, tot i la semblança de Frank Jackson (el doble oficial de Michael Jackson) amb en Michael, no canta sinó que fa playback. No obstant, els seus moviments són impecables i equilibren força la balança. Al llarg del musical també apareix el Michael Jackson més jove, lliure de tanta cirurgia, representat magistralment per Mampuelle, que en aquest cas sí que hi posa la veu ell mateix. 
El final de l’espectacle es centra en el treball humanitari que va fer Michael Jackson al llarg de la seva vida, així com també els cantants li encenen espelmes en honor seu. Finalment, a mode d’acomiadament, apareixen tots els ballarins, cantants i els tres Michaels cantant i ballant les cançons més mogudes i conegudes del rei del pop, que van aconseguir que gairebé tots els assistents s’aixequessin de les seves butaques i animessin la festa amb les seves palmades. 
Prepareu-vos per veure un espectacle únic, ple de números originals i de màgia. Amb ‘Forever King of Pop’ gaudireu de posades en escena que us posaran la pell de gallina i, en determinats moments, us semblarà estar veient al propi Michael Jackson en persona. Una il•lusió òptica tot i la semblança i els moviments dels seus imitadors perquè, de Michael, només n’hi va haver un i va ser únic i irreemplaçable. Però, si més no, el podrem sentir més a prop nostre i reviure els moments de la seva glòria.  


Laura Mas

Director escènic, artístic i textos: Jesús Sanz Sebastián
Direcció musical i arregles: Miguel Blanco
Cor gòspel, direcció de cor gòspel: Pahola Gutiérrez Vargas
Ballarina i coreògrafa: Yolanda Torosio Hernández
Repartiment: Samuel Gómez, Mónica Delgado, Marcos Pérez, Yolanda Torosio, Carolina Serrato, Alex Forriols, Carmelo Segura, Amaranta Ausín, Hugo Rosales, Lucky Luciano, Alejandra Barella, Alejandro Gutiérrez, Yurena, Chelo Ramìreza, Vito Bambú, Tamara Suárez, Ángel Pardo, Irán Alegría, María Ayo
Vestuari: Merche Montilla Cano
Dobles Michael Jackson: Fran Jackson, Mampuede y Koldo Mikel Lopez
Músics: José Ángel Sagi Diaz, Ángel Crespo, Adrián Bartol Molina, Oliver, Iñaki Arakistain, Patxi Urchegui y Josué García
Producció: Summum Music
Escenografia: David Bello
Efectes especials: Iñigo Sáenz
Il•luminació: Roberto Bressó


Teatre Arteria de Paral.lel Avda. Paral•lel 62
Horaris: dimecres i dijous a les 20:30 hores; divendres a les 21:30 hores; dissabtes a les 18:00 i a les 22:00 hores i diumenges a les 17:00 i a les 20:30 hores.
Preu: de 23,9 a 54,5 €.
Idioma: castellà
Durada de l’espectacle: 2 hores i 30 minuts amb 15 minuts de descans
Del 3 de novembre al 15 de desembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada